MUSIKERE OG KJENDISER

Meg og musikk... Jeg har da møtt en del artister og band i årenes løp. Det er desverre mange ganger jeg av ulike grunner ikke fått tatt bilde av dem jeg har møtt, men det for forbli minner i mitt eget hode. Jeg må si jeg har hatt nytte av å skrive for Rock Of Norway, men så har det også vært en del venting i mange tilfeller også...

Foto: unknown) Jamie Borger (Treat, Talisman) Jeg møtte Jamie på hotell Rica i Oslo mens jeg satt i resepsjonen og venta på Wig Wam før Melodi Grand Prix lørdag 4. desember 2006. Jamie skulle spille med Trine Rein, men han slo villig av en prat om Treat og Talisman.
På bildet ser du Jamie, Steffen (Wig Wams tekniker) og meg.
   
Foto: (I don't remember) Bob Catley (Magnum) Gods 2000, Wigan, England. Bildet er tatt på hotellet vi lå. Mer info kommer!
   
Foto: unknown) Kevin Chalfant (The Storm, Two Fires) Gods 2000, Wigan, England. Bildet er tatt inne i lokalene til Maximes hvor festivalen ble holdt. Mer info kommer!
   
Foto: Tove-Mette Dimmen Alice Cooper Min største rockehelt sammen med hoved-gutta i Kiss, Paul og Gene. Alice er Gudafaren med stor G innen rocken, en levende legende. Jeg var heldig å få møte denne hyggelig herren i Stockholm tirsdag 9. august 2005 etter konserten. Og æren for dette skal gutta i Wig Wam ha som lot meg være med dem på denne turen til Sverige hvor dem skulle spille support for Alice i Stockholm og Göteborg. Det var STOOORT for meg å møte Alice. Det kan ikke beskrives med ord.
   
Foto: Terje Høiland (?)
Bjørnar, Dag Finn og meg.
Dag Finn (Sha-Boom) Bildet er tatt på nachspielet på Meierikjeller'n på Stange etter Return's avskjeds-konsert i Stangehallen. Mer info kommer!
   
Foto: Ole Fosby Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween) Her har vi tidligere Helloween-gitarist Roland Grapow og meg på Rockefeller i Oslo etter konserten med Masterplan (med Jørn Lande i spissen) når dem spilte support for HammerFall tirsdag 25. februar 2003. Roland var en utrolig hyggelig fyr å prate med og som signerte de CD-coverne jeg hadde medbrakt. Han viste forståelse for mitt synspunkt på hans andre solo-skive som jeg ikke synes er så veldig bra.
   
Foto: Ole Fosby
Meg, Tony og Roar.
Tony Harnell (TNT, Morning Wood, Westworld, Starbreaker) Bildet er tatt på hotellet Tony Harnell bodde etter et intervju min kamerat Roar og jeg gjorde med han for Rock Of Norway. Tony var en hyggelig fyr å møte og som jeg har blitt litt mer kjent med etterhvert (og da kommer det sanne ansiktet frem...).
   
Foto: Roar Kleven Tony Martin (ex-Black Sabbath) Meg og Tony etter M3-konserten på Rock Bottom i Oslo torsdag 13. november 2003. Møtte også resten av M3 som besto av gitaristene Bernie Marsden og Micky Moody, bassist Neil Murray (all 3 kjent fra bl.a. Whitesnake), keyboardist Mark Stanway (ex-Magnum) og trommis Jimmy Copley (Jeff Beck bl.a.), men tok ikke bilde med dem av en eller annen grunn.
   
Foto: (unknown) Dave Meniketti (Y&T) Under Sweden Rock Festival 2003 fikk vi jeg og webmaster for Rock Of Norway pressepass til festivalen hvor jeg møtte denne karen, Dave Meniketti fra Y&T under bandets pressekonferanse søndag 8. juni 2003. Hadde lite tro på å få se dette bandet live uten å måtte reise over atlanteren, men disse svenskene klarte å dra dem over. Og jaggu klarte dem å få dem over året etterpå også etter at Skid Row meldte avbud.
   
Foto: Jon Bruun Olsen
v-h: meg, Bruno og min kamerat Rune.
Bruno Ravel (Danger Danger,Westworld) Møtte på denne kjempehyggelige mannen på Sweden Rock Festival 2004 i Sölvesborg i Sverige. Det var under Heart konserten som ble holdt senere samme dag, lørdag 12. juni 2004, min kamerat Rune fikk øye på Bruno. Danger Danger spilte et utrolig bra gig tidlig (kl. 12.00) denne lørdagen.
   
Foto: (unknown) Eric Singer (Kiss, Alice Cooper, Black Sabbath, Gary Moore, Badlands etc.) Møtte min tromme-helt, Eric Singer etter konserten han gjorde med Glamntation på Tors Hammer i Oslo. Mer info kommer!
   
Foto: Atle Kleven
v-h: Morten Skogstad, Roar, Torstein Flakne, meg og Terje Storli.
Stage Dolls, et av mine favoritt-band (sammen med TNT) fra 80-tallet mens det fortsatt ble spilt bra musikk på "Norsktoppen" og "10 i Skuddet" på radioen. Jeg husker jeg var kjempeglad når jeg så dem live første gangen på Hamar Mart'n på begynnelsen av 90-tallet. Møtte gutta bak scena da også, men hadde ikke med kamera da. Bildet er tatt i forbinnelse med et intervju jeg og min kamerat og Rock Of Norway-kollega Roar gjorde med bandet før konserten i Hamar Kulturhus lørdag 1. februar 2002.
   
Foto: Tove-Mette Dimmen Ronni Le Tekrø (TNT, Vagabond), min favoritt-gitarist og gitar-helt fra første gang jeg hørte TNT. Har møtt denne mannen flere ganger i forskjellige forbinnelser bl.a. TNT, Bad Habitz og Wild Willy's Gang. Første gangen jeg møtte Ronni var vel når Bad Habtiz spilte på Dean & Bogert's på Hamar rundt 96-97 en gang. Dette bildet er tatt etter konserten med Wild Willy's Gang på Grotta Pub på Hamar torsdag 2. oktober 2003.
   
Foto: unknown)
v-h: Greg Morgan (trommer), Vinny Burns (gitar), Don Airey (keys), meg, Gary Hughes (vokal) og Steve McKenna (bass).
Ten Gods 2000, Wigan England. Bildet er tatt på hotellet vi lå. Mer info kommer!
   
Foto: (I don't remember) Darren Warthon (Dare, Thin Lizzy) Gods 2001, Wigan, England. Bildet er tatt på Maximes hvor festivalen ble holdt. Mer info kommer!
   
Foto: unknown) Tone Damli Aaberge (aka Idol-Tone) En av Idols skjønneste kvinner skulle spille oppvarming for Wig Wam i Bjørkelangen Sportshall fredag 3. februar 2006, så hva var mer naturlig for meg da enn å ordne et bilde...